Yaya geçitleri kırmızı beyaz

“En güzel kırmızı, en güzel beyaz” artık Kocaeli`nin yaya geçitlerini süslüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı biten caddelerdeki yaya geçitlerini yenilemeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı biten caddelerdeki yaya geçitlerini yenilemeye başladı. Çalışma ile beyaz çizgiler belirginleştirilirken, zemin de kırmızıya boyanıyor. Yapılan işin dayanıklı olması ve uzun yıllar çıkmaması için çift kompetan dökme özelliği taşıyan boyalar kullanılıyor.  Bu arada boyalardaki yansıtma özelliği de gece görüşünde sürücüler ve yayalara kolaylık sağlayacak.

İZMİT MERKEZ´DEN BAŞLADI
İzmit şehir içinde alt yapısı biten caddelerin bazılarında ise yaya geçitleri yeni şekliyle boyandı. Bu caddeler arasında Real Alışveriş Merkezi´nin gidiş-geliş yönü, Perşembe Pazarı kavşağı ve Yeni Cuma Camii önündeki Hürriyet ve Demiryolu caddeleri bulunuyor. Çalışma alt yapısı biten tüm caddelerde gerçekleştirilecek. Uygulama Kocaeli´nin tüm ilçelerine yaygınlaştırılacak.