“Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz”ın prömiyeri muhteşemdi

“Yeniden Tiyatro” sloganı ile 14 Ekim`de perdelerini açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Aziz Nesin`in ünlü eserinden uyarlanan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı oyunun prömiyerini, Perşembe günü akşamı İzmit Yahya Kaptan`da bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde gerçekleştirdi.

AZİZ NESİN VAKFI ÖĞRENCİLERİ DE GELDİ
Kapalı gişe oynayan oyunu izleyenler arasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nden Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Özel Kalem Müdürü Veysel Özkaraarslan, Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu ile çok sayıda belediye başkanı, yazar, sanatçı ve Kocaelili ile Aziz Nesin Vakfı`nın İstanbul`daki öğrencileri yer aldı.

SİZLERE LAYIK OLMAK İÇİN
İzleyenler tarafından ayakta alkışlanan oyunun sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ragıp Savaş kısa bir konuşma yaptı. Savaş, “Çok emek sarf ettik, çok çalıştık, bu oyuna ve sizlere layık olmak için. Bizleri yalnız bırakmayacağınızı, her zaman sanatın ve sanatçıların yanında olacağınızı biliyoruz. Tiyatro sizler için var. Her zaman yanımızda ve bizlerle olmanızı diliyorum” dedi.

OYUN HAKKINDA BİLGİLER
Ali Düşenkalkar`ın sahneye uyarladığı oyunda dans düzeni Selçuk Borak, müzikler Timur Selçuk, dekor Nurettin Özkönü, kostüm Ebru Aklar, ışık düzenlemesi ise Cafer Yiğiter`e ait. Oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise şöyle: H.Fatih Sevdi, E.Bezen Bilgin, Eylem Tanrıver, Melih Düzenli, A.Yaşar Özveri, Funda İlhan, Mehmet Serimer, Zeliha Çetinkaya, Barış Falay, Tarık Keskiner, Engin Benli, Aydın Sigali, V.Sami Berikan, Mustafa Arpacıoğlu,Birsen Karacan, Hande Yılmaz, Fatma Yılmaz, Zeynep Özan, Sema Keskin, Selda Serçin, Nurcan Tural, Gonca Çelik, Nuri Karadeniz, Serhat Güzel, Erdem Irmak, Volkan Yosunlu, Erkan Özat, Hasan Demirci, Bülent Kavas, Barış Gümüş, Deniz Akıncı, İbrahim H.Şendoğan, Hüseyin Durak, Cafer Yiğiter, Onursal Yıldırım.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!