Voleybol sahası yenilenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının en eğlenceli aktiviteleri arasında yer alan sahil voleybolu turnuvalarının yapıldığı sahayı baştan sona yenilemek için kolları sıvadı. Yelken Kulübü ile Antik Pub arasındaki voleybol sahası, bir iki ay sonra göz alacak hale gelecek.

NELER YAPILACAK?
Söz konusu çalışmalar kapsamında, saha çevresi beton parke ve bordürle kaplanacak, yeşil alan düzenlemesi yapılacak, oturma bankları monte edilecek, aydınlatma tesisatı yenilenecek. Sonuçta ortaya gerçek anlamda spor yapılabilecek bir alan çıkacak.

İHALEYE 3 TEKLİF
Büyükşehir Belediyesi söz konusu hizmetin yapımı için çıkılan ihaleye toplam 3 firmadan teklif geldi. İhalede en düşük teklif 70 bin 413 YTL ile Selar İnşaattan gelirken, en yüksek teklifi ise 79 bin 508 YTL ile Çuhadar İnşaat yaptı. İhaleye katılan Şahintürk firması ise komisyona 76 bin 866 YTL´lik teklif sundu. İhalenin sonucu, komisyonun yapacağı detaylı incelemeden sonra açıklanacak.