Vinsan`da Kocaelispor zirvesi

Kocaeli Valisi Erdal Ata, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ve Kocaelispor Kulüp Başkanı İbrahim Saral, dün Büyükşehir Belediyesi Vinsan Sosyal Tesisleri`nde bir araya gelerek Kocaelispor`u değerlendirdi.

MALİ PORTRE
Büyükşehir Belediyesi`nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirvede, Kocaelispor`un mali portresi masaya yatırıldı. Bu yıl şampiyonluğu kaçıran kulübün, önümüzdeki yıl kesinlikle şampiyon olabilmesi için şimdiden alınması gereken tedbirler konuşuldu. Geç saatlere kadar devam eden zirvede, kurumsallaşma çalışmaları da gündeme geldi. Başkan Saral, böyle bir toplantının organize edilmesi nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu`na teşekkür ederken, Karaosmanoğlu da “Kocaelispor`u 1. lige yükseltmek hepimizin boynunun borcudur” değerlendirmesini yaptı.