“Vergisiz kalkınma olmaz”

Başkan Karaosmanoğlu Maliyecilerin ziyaretinde konuştu

Kocaeli Vergi Dairesi Başkan Vekili Bekir Bayraktar, 17. Vergi Haftası nedeniyle bugün  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Karaosmanoğlu verginin ülke için önemini belirtirken, kalkınmanın birinci temelinin vergi olduğunu söyledi.

“VERGİ GÖNÜLLÜ ÖDENMELİ”
Vergi haftası nedeniyle yapılan ziyarete Bekir Bayraktar`ın yanı sıra Kocaeli Vergi Dairesi grup müdürleri de katıldı. Ziyaret sırasında gönüllü vergi ödeme alışkanlığını yaygınlaştırmaya çalıştıklarını belirten Vergi Dairesi Başkan Vekili Bekir Bayraktar, “Böylece toplumda ve özellikle gelecek nesiller üzerinde sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

“KALKINMA VERGİ İLE OLUR”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vergisiz kalkınmanın mümkün olmayacağını belirtti. Herkesin vergiyi kutsal bir ödeme olarak görmesi gerektiğini belirten Karaosmanoğlu, “Ne kadar vergi toplarsak Büyükşehir`in de o oranda pay alır. Bu da halkımıza hizmet olarak geri döner” şeklinde konuştu.