Vali Ata´dan Başkan´a veda

Merkeze alınan Kocaeli Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediyesi`ndeydi

İçişleri Bakanlığı tarafından bir süre önce merkeze alınan Kocaeli Valisi Erdal Ata, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na veda ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında samimi bir havada geçen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Ata´ya yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

“HİZMETLER KALICIDIR”
Vali Erdal Ata´nın kentimizde görev yaptığı süre zarfında önemli hizmetlerin altına imza attığını ve başarılı bir görev dönemi geçirdiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Hizmetler kalıcıdır, insanlar ise geçicidir. Önemli olan hizmet üretmek, topluma faydalı olmaktır. Sayın Valimiz Erdal Ata´nın kentimizde görev yaptığı süre içinde, önemli hizmetler gerçekleştirmiştir. İnanıyorum ki yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atacaktır. Erdal Ata´ya yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Vali Ata da, “Başkanımızla uyumlu bir dönem geçirdik. Kendisine katkılarından ve kent için gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.