Uzuntarla zemin etüd ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı`na bağlı Deprem-Zemin Etüd Şube Müdürlüğü tarafından açılan Uzuntarla Belediyesi kapalı alanlarında yapılacak olan Jeolojik, Jeofizik ve Jeoteknik etüd ihalesi`ne 5 firma katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Komisyon Odası`nda toplanan ihale komisyonuna İmar Daire Başkanı Gökmen Mengüç başkanlık etti.

Deprem-Zemin Etüd Şube Müdürlüğü daha önce de Jeolojik, Jeofizik ve Jeoteknik etüd ihalesini Bekirpaşa, Saraybahçe, Karşıyaka ve Kızderbent Belediye sınırları içinde gerçekleştirmişti.

5 FİRMADAN TEKLİF
Büyükşehir Belediyesi tarafından 33 bin YTL keşif bedelle ihaleye çıkardığı proje için Özemin Araştırma, İZOKAN İnş, Şanlı Mühendislik, Jeotest Mühendislik ve Sismak Mühendislik firmalarından teklif geldi.

EN DÜŞÜK İZOKAN
Tekliflerin alınmasının ardında ihale komisyonu üyeleri dosyaları tek tek inceledi. Açılan dosyalarda en düşük teklifi 27. bin YTL ile İZOKAN İnş firması verdi. Mengüç, ihale sonrası yaptığı açıklamada “Tüm ihalelerimizde olduğu gibi bu ihalemizi de halkımızın ve basınımızın huzurunda yapıyoruz. Gelen teklifler incelenecek ve 15 gün içinde de iş teslim edilecek. Bu çalışmalarımızı gerekli duyduğumuz beldelerimizde yapıyoruz. Yapılan çalışmalar neticesinde henüz yerleşim alanı olmayan alanlarımızın zeminlerin durumu tespit edilecek” şeklinde konuştu.

Öte yandan ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler de şöyle belirlendi:

İHALEYE KATILAN FİRMALAR                 TEKLİFİ
İZOKAN İnşaat                                    27.000 YTL
Şanlı Mühendislik                                  27.500 YTL
Özemin Araştırma                                 28.000 YTL
Jeotest Mühendislik                              30.000 YTL
Sismak Mühendislik                               31.000 YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!