Ünye´de judoculara 4 madalya

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası´na katılan Kağıtsporlu sporcular yine başarılıydı

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulübü sporcularından bir başarılı sonuç daha. Ordu`nun Ünye ilçesinde yapılan Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası`na katılan Kağıtsporlu judocular, 2 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük kazandı. 

318 SPORCU KATILDI
31 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Ünye Atatürk Spor Salonu`nda gerçekleşen şampiyonaya, çeşitli illerden 318 sporcu katıldı. Ilimizi bu şampiyonada temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judocuları, oldukça başarılı maçlar çıkardı. 81 kiloda mücadele eden Mahmut Sarı birinci olurken, yine aynı kiloda mücadele eden kardeşi Ahmet Sarı ise ikinci oldu. Artı 100 kiloda mindere çıkan İsa Namlı birinci, aynı kiloda mücadele eden Ali Şahin Bilgiç ise üçüncülüğü elde etti.

 

MİLLİ TAKIM KAMPI`NDALAR
Büyükşehir Kağıtspor`un başarılı judocusu Ahmet Özbay ise, 60 kiloda iyi mücadele etmesine rağmen hakem hatası nedeniyle dördüncü oldu. Büyükşehirli madalya kazanan 4 sporcu ile dördüncü kazanan Ahmet Özbay, nisan ayının 14`üne kadar milli takım kampı için Ünye`de kaldı. Bu kamp sırasında başarılı görülen sporcular ülkemizi 2006 yılında yapılacak uluslararası müsabakalarda temsil etmeye hak kazanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!