‘Umut´un teşekkürü

Hayat Umuttur Projesi kursiyerleri, Başkan Karaosmanoğlu ve proje mimarları onuruna teşekkür yemeği verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İş Kurumu´nun ortaklaşa gerçekleştirdiği Hayat Umuttur Projesi´nden başarı ile mezun olarak kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyesi´nin çeşitli birimlerinde göreve başlayan kursiyerler, önceki akşam (Perşembe) Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve proje mimarları onuruna bir teşekkür yemeği verdi.

PROJE MİMARLARI DA KATILDI
Antikkapı Restaurant´ta oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen akşam yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Belde AŞ Genel Müdürü Gültekin Görüm, Gülen Yüzler Müdürü Yasin Özlü ve proje sorumlusu Simla Dirimtekin, Hayat Umuttur Proje Asistanı Aslıhan Kavaklı ve Hayat Umuttur Projesinin kurs hocaları Recep Yüksel ve Öznur Cevher katıldı.

“KİMSEYE MUHTAÇ DEĞİLSİNİZ”
Programda ilk olarak “Hayat Umuttur” kursiyerleri Başkan Karaosmanoğlu´na kendilerini tanıtarak, Büyükşehir Belediyesindeki görev yerleri ve yaptıkları işle ilgili bilgi aktardı. Tüm kursiyerleri dinledikten sonra kısa bir değerlendirme yapan Başkan Karaosmanoğlu, çalışmanın ve üretmenin insanı ayakta tuttuğuna dikkat çekti. Karaosmanoğlu, “Bugün kendi alın terinizle çalışıyor ve bunun karşılığını alıyorsunuz. Kimseye muhtaç değilsiniz. Hepinizle gurur duyuyorum. Çalışıyor ve üretiyorsunuz. Siz çalıştıkça, ürettikçe biz her zaman sizin yanınızda olacağız. Bu projenin büyümesi ve Türkiye´ye yayılması sizin başarınıza bağlı” dedi.

“PLAKETLER BİRER SEMBOL”
Yemeğin ardından kursiyerler Başkan Karaosmanoğlu ve proje sorumlularına birer teşekkür plaketi verdi. Plaketlerin birer sembol olduğunu söyleyen Karaosmanoğlu, “Önemli olan gönüllerdeki plaketlerdir, birbirimizi sevmemizdir” ifadesini kullandı.

“Hayat Umuttur Projesi” kapsamında toplam 80 özürlü ve eski hükümlü, 5 ay boyunca çeşitli konularda eğitim almış, bunların büyük çoğunluğu Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarında boş durumdaki kadrolara yerleştirilmişlerdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!