Ulusal Sahne Tasarımcıları Sergisi`nde Büyükşehir Tiyatrosu da var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 5-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu`nda gerçekleştirilecek olan Ulusal Sahne Tasarımcıları Sergisi`ne katılacak.

Sergide, Büyükşehir Belediyesi`ni şehir tiyatrosu adına sanat teknik direktörü Efter Tunç temsil edecek. Sergide Tunç`un  Lysistrata, Roberto Zucco, Üç Kuruşluk Opera ve  Bir Şehnaz Oyun olmak üzere toplam 14 eserden oluşan taslak, eskiz ve sahne kostümleri sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Söz konusu sergide Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu`nun yanı sıra, Devlet Tiyatroları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Bakırköy Şehir Tiyatrosu ve TRT kurumunun eserleri de yer alacak.