UKOME yeni müdürleriyle toplandı

Kocaeli´nin trafikle ilgili tüm yükümlülüğünü üzerinde bulunduran UKOME bugün gerçekleştirdiği aylık olağan üst kurul toplantısını iki yeni müdür ile birlikte yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu başkanlığında Encümen Salonu`ndaki toplantıya bir süre önce Ulaşım Daire Başkanlığı`na atanan Selami Aydın ilk kez katılırken, yine Yalova`dan ilimize atanan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Şehir içi Trafik Şube Müdürü Erkan Güngör de kurulun yeni üyesi oldu. Kurul, kapalı otoparklarla ilgili kendisine yapılan zam taleplerini komisyona havale ederek bir sonraki toplantısında daha detaylı bir şekilde inceleme kararı aldı.

FEN İŞLERİ DE OLACAK
Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantılarında Fen İşleri Daire Başkanlığı`nın temsil edilmesini örnek alan Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman`ın bu ve bundan sonraki üst kurul toplantılarına katılmasına karar verdi. Akman söz konusu karar çerçevesinde dün yapılan toplantıda hazır bulundu.

GENEL SEKRETER`DEN İYİ DİLEKLER
UKOME gündemine geçilmeden önce her iki müdürü yeni görevleri dolayısıyla kutlayan Genel Sekreter Karaloğlu, “Kurulumuzun yeni üyelerine başarılar diliyorum. Eminim her iki arkadaşımız da UKOME`ye önemli katkılar sunacak” şeklinde konuştu.

HAYAT KURTARICI ÖNLEMLER
Daha sonra gündem maddelerini görüşmeye başlayan üst kurul, Gebze ilçesi Pelitli Köyü Muhtarlığı`nın köyün içinden geçen ana yolda trafik yoğunluğu olması nedeniyle trafik ve yönlendirme levhasına konulması talebini yerinde bularak çalışmaların başlatılmasına karar verdi.
Gündoğdu Ayazma Mahallesi, 17 Ağustos Bulvarı`ndaki trafik kazalarının meydana gelmesi nedeniyle konuyu yakın takibine alan kurul, dünkü toplantısında 13. girişte bulunan kavşağın düzenlenmesi ile yine aynı bulvarda bulunan İlköğretim Okulu önüne öğrenci levhalarıyla tümsek yapılmasını kararlaştırdı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!