Uğur Günay yarı finalde

Büyükşehir Kağıtspor`un başarılı boksörü Uğur Günay, Arnavutluk`ta yapılan Avrupa Şampiyonası`nda yarı finale çıktı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü´nün başarılı sporcuları arasında yer alan Uğur Günay, milli forma ile ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Uğur Günay, Arnavutluk´ta halen devam etmekte olan şampiyonada önüne geleni deviriyor.

 

YARI FİNALDEKİ RAKİBİ RUS
Türkiye Yıldızlar boks milli takımı ile Arnavutluk´ta yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Büyükşehirli Uğur Günay, ön elemede Romanyalı rakibini yenerek çeyrek finale kaldı. Çekişmeli geçen çeyrek final karşılaşmasında Moldavyalı rakibine üstünlük sağlayarak yarı finale çıkmaya hak kazandı. Yarın oynanacak yarı final karşılaşmasında Rus rakibi ile karşılaşacak olan Günay, Rus rakibini yendiği taktirde finale çıkacak.

İLK 3 GARANTİ
Uğur Günay´ın başarılı performansıyla hem Büyükşehir Kağıtspor´u, hem de Türk milli takımını en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Büyükşehir Kağıtspor Boks takımı antrenörleri Recep Özkar ve İsmail Çelikiz, Uğur´un en kötü ihtimalle 3. olacağını, böyle bir turnuvada bu derecenin de büyük başarı olduğuna dikkat çekti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!