“Türkiye´ye örnek 99 proje”

Büyükşehir`in 99 yatırımı AK Parti`nin aylık yayın organı olan Türkiye Bülteni`nde geniş yer aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin geçtiğimiz ay açılışını yaptığı 99 yatırımı Adalet ve Kalkınma Partisi´nin aylık yayın organı “Türkiye Bülteni”nde geniş yer aldı. Haberde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar Türkiye´ye örnek gösterildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan´ın da katıldığı açılışlar dergide “Başbakan Erdoğan Kocaeli´nde, Bir Günde 99 açılış” başlıklarıyla verildi.  Haberin spotlarında ise Başbakan Erdoğanın yerinde açılışlarını gerçekleştirdiği Derince Tünel Geçişi ile Seka Park 1. Etabı´na özellikle vurgu yapıldı. Haberde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar Türkiye´ye örnek gösterildi.