Türkiye Şampiyonası´na katılacaklar

Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi Takımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Masa Tenisi Takımı, geçtiğimiz hafta sonu Bartın`da yapılan Türkiye Yıldızlar Masa Tenisi müsabakalarında ilk 9`a kalarak, Türkiye Şampiyonası`na katılma hakkını elde etti.

İLK 9`A GİRMEYİ BAŞARDILAR
Birçok dalda başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, Bartın`da yapılan masa tenisi müsabakalarında bir başarıya daha imza attı. Zaman zaman kendilerinden 3 yaş büyük sporcularla mücadele etmek zorunda kalan Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi takımının yıldız bayanları, A grubunda bulunan 20 takım arasından ilk 9 sıraya girmeyi başararak, mayıs ayında yapılacak Türkiye Yıldız Bayanlar Masa Tenisi Şampiyonası`na katılma hakkı elde etti. Beyza Kılıç, Elif Kılıç ve Kübra Keleş`ten Yıldız Bayanlar Takımı bu sonuçlarla, Batı Grubu olarak adlandırılan birçok şehrin masa tenisi temsilcilerini geride bırakmayı bildi.

ŞAMPİYONA MAYIS AYINDA
Çeşitli illerden yaklaşık 40 takımın katıldığı Bartın`daki elemelerden başarılı bir sonuçla ayrılan Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi Takımı`nın antrenörü Murat Kırbaç, “Sporcularımız yaşları küçük olmasına rağmen kora kor bir mücadele verdi. Türkiye Yıldızlar Şampiyonası`nda da başarılı sonuçlar elde edeceklerinden eminim” dedi. Mayıs ayında yapılacak şampiyonanın yerinin henüz belli olmadığı ifade edilirken, şampiyonaya toplam 48 takımın katılacağı açıklandı.
Öte yandan aynı sporcularla minikler kategorisinde de yarışan Büyükşehir Kağıtspor, nisan ayında Nevşehir`de yapılacak olan Minik Bayanlar ligine katılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!