Turgut ve Arslanbey Konutları`nın tapu harç bedelleri belli oldu

Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Yuvam İzmit Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan Turgut ve Arslanbey Konutları`na tapu verilmesi için başlatılan çalışmalarda önemli mesafe kat edildi.

Tapu ve ipotek işlemleriyle ilgili tüm işlem ve belgeleri tamamlayarak Tapu Sicil Müdürlüğü`ne gönderme hazırlıklarını başlatan toplu konut idaresi yönetimi, 2005 yılının ilk aylarında tapuları üyelere dağıtmayı hedeflediklerini açıkladı.

220-440 MİLYON ARASINDA

Öte yandan iki bölgede evi bulunan üyelerin tapularına sahip olmak için ödeyecekleri harç bedelleri de kesinleşti. 2004 yılı emlak beyan değerleri esas alınarak blok tiplerine göre belirlenen harç bedelleri 220 ile 440 milyon lira arasında değişirken, harçların 20 Aralık 2004 tarihine kadar peşin veya iki taksit halinde ödenmesi gerektiği kaydedildi. Belirtilen tarihe kadar tapu harçlarını yatırmayan üyelerin ise her ay için yüzde 10 gecikme faizi ödeyeceği vurgulandı.

AKARCA ÜYELERİ DE TAPU ALABİLECEK

Bu arada Yuvam Akarca Konutları üyelerinin de aynı tarihte tapularına kavuşacağı belirtilirken, işlemlerin hızlanması için tapu harçlarını yatırmayan üyelerin bir an önce gerekli ödemeleri yapması gerektiği ifade edildi.

TURGUT KONUTLARI İÇİN HARÇ BEDELLERİ

A Tipi Konutlar: 305 milyon TL

B Tipi Konutlar: 385 milyon TL

C Tipi Konutlar: 440 milyon TL

Harç bedelleri, Pamukbank İzmit Şubesi 45000024 nolu hesaba yatırılacak.

ARSLANBEY KONUTLARI İÇİN HARÇ BEDELLERİ

A Tipi Konutlar: 220 milyon TL

B Tipi Konutlar: 275 milyon TL

C Tipi Konutlar: 325 milyon TL

Harç bedelleri, Pamukbank İzmit Şubesi 45000023 nolu hesaba yatırılacak.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!