Törenlere bütün kabine davetli

Başkan Karaosmanoğlu, Pazar günkü törenlere bakan ve milletvekillerini davet için Ankara`ya gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Pazar günü yapılacak olan 99 projenin açılış törenine bakan ve milletvekillerini davet etmek için Ankara´ya gitti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan açılış törenlerine çok sayıda bakanın katılması bekleniyor.

İLK DURAK TBMM
Törenlere davet için Ankara´ya giden Karaosmanoğlu´nun ilk durağı TBMM oldu. Burada AK Parti Gurup Toplantısı´nı izleyen Başkan Karaosmanoğlu, yapılacak olan tören için toplantıya katılan bakan ve milletvekillerine davetiyelerini elden verdi. Başkan Karaosmanoğlu, muhalefet partisine üye Kocaeli milletvekillerini de açılışa davet etti.

BAŞBAKANA BİLGİ VERDİ
TBMM´nin ardından ikinci durak ise, Bakanlar Kurulu Toplantısı´nın yapıldığı Başbakanlık Merkez Binası oldu. Başkan Karaosmanoğlu, burada, Pazar günü 99 projeyi hayata geçirmek üzere Kocaeli´ne gelecek olan Başbakan Tayyip Erdoğan ile kısa bir süre görüştü ve hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Görüşmenin ardından Başkan Karaosmanoğlu bütün kabine üyelerini törenlere davet etti. Kocaeli için büyük önem taşıyan ve bayram havasında geçecek olan açılışlara Ankara´dan katılımın yüksek olması hedefleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!