Tiyatro Okulu kayıtları için geri sayım

Şehir Tiyatroları´na başvuru süresi 17 Aralık´ta sona eriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları`nın geçen yıl faaliyete geçirdiği ve Kocaelili genç yetenekleri ortaya çıkarmayı hedefleyen Tiyatro Okulu`nun bu yılki sınavlarına katılabilmek için başvuru tarihi 17 Aralık 2005 Cumartesi günü sona eriyor.

BAŞVURULAR SDKM`YE
Tiyatro Okulu`nun sınavlarına girmek isteyenlerin 16 yaşın üzerinde olmaları ve Büyükşehir Belediyesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi Halkla İlişkiler Bölümü`ne başvurmaları gerekiyor. Burada kendilerine verilecek başvuru formunu dolduracak olan adaylardan, 1 ikametgah, 1 nüfuz cüzdan fotokopisi ve 1 adet fotoğraf isteniyor.

SINAV 18 ARALIK`TA
Tiyatro Okulu`nun sınavları 18 Aralık 2005 Pazar günü yapılacak. SDKM Oda Tiyatrosu`nda gerçekleştirilecek sınav saat 16.00`da başlayacak. Adayların sınava gelirken, bir oyundan tirad, bir şarkı ya da  bir şiir hazırlamaları gerekiyor. Adaylar eğer herhangi bir enstrüman çalabiliyorsa bu yeteneklerini de sınavda sergilemelerine izin verilecek.