Tiyatro keyfimiz baharda da sürecek

Nisan programında hem miniklere hem de büyüklere yine pek çok oyun yer alıyor

Ekim ayından bu yana sergilediği oyunlarla seyircisini adeta Kocaeli sahnelerine bağlayan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, bahar aylarında da fırtına gibi esmeye devam edecek. Nisan ayı içinde sezonun en iddialı oyunlarıyla perde açacak olan Şehir Tiyatroları, geçen ay olduğu gibi bu ay da bir konuk tiyatroya ev sahipliği yapacak.

“AMERİKA AMERİKA”

Geçen ay Bakırköy Belediye Tiyatroları`nı ağırlayan Şehir Tiyatroları`nın bu ayki misafiri, Sanat İşbirliği Tiyatrosu. 21 ve 22 Nisan tarihlerinde İzmit Halk Eğitim Merkezi Sahnesi`nde perde diyecek olan oyunun adı ise “Amerika Amerika”.

HANGİ OYUNLAR?

Nisan ayı içinde Pinokyo, Hoşu`nun Utancı, Savaş Düşlerimi Çaldı ve Ormanda Şenlik Var adlı oyunlarını minik seyircisi için sahneleyecek olan Şehir Tiyatroları, büyükler için Ayrılık, Karar Kimin, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, Geçit Yok, Yalancının Resmi ve İçerdekiler adlı oyunları sergileyecek.