Terminale 2 bankamatik

Büyükşehir, İzmit Otobüs Terminali´nde nakit sıkıntısını giderecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yahya Kaptan bölgesinde bulunan İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali`nin (İŞOT) önemli eksiklerinden birini daha gideriyor. Son yıllarda iyice yaygınlaşan ve kısa adı ATM olan para çekme makineleri, artık terminalde de bulunacak. Böylece vatandaşların nakit bulundurma sıkıntısı azalacak.

1 NOLU ATM GARANTİ`NİN
Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından salı günü yapılan ihaleye, Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlık etti. 1 numaralı ATM cihazı ihalesine katılan tek banka olan Garanti Bankası`nın temsilcisi Serkan Bakar, aylık 600 YTL ile ihaleyi kazanan isim oldu.

2 NOLU ATM OYAK BANK`IN
Diğer ATM cihazı ihalesine ise sadece Oyak Bank katıldı. Oyak Bank temsilcisi Şahin Terzioğlu da aynı şekilde aylık 600 YTL ile ihaleyi kazanan isim oldu. 4 adet üzerinden yapılan ihalenin 3 ve 4 nolu ATM cihazlarına ise herhangi bir teklif çıkmadı.

1 HAFTADA MONTE
Yapılan ihale sonucunda terminale bankamatiklerini koymaya hak kazanan Garanti Bankası ve Oyak Bank, ihale süreci kesinleştikten sonraki yaklaşık 1 haftalık süre içinde cihazları yerlerine monte edecek. ATM`ler terminalin kuzey kapısının girişine, yan yana konulacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!