Teknik adamlardan Karamürsel`e çıkarma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilçelerin sorunlarını yerinde tespit amacıyla düzenlenen toplantıların ikincisi Karamürsel`de yapıldı.

15 gün önce Kandıra`ya giden ilçe belediyelerinin teknik başkan yardımcıları ve fen işleri müdürleri, bu hafta Karamürsel`in 2005 yılı yatırım programını yerinde inceleme imkanı buldu.

TOPLANTIYA KATILANLAR
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman`ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Fen İşleri Teknik Koordinatörü M.Yaşar Yoğurtçuoğlu, Teknik Koordinatör Yardımcısı Ali Alp Arslan, Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürü Salih Erdinç, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Asım Filiz, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdür Yardımcısı Ömer Sayar, Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürü Şaban Sarıay, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürü Nihat Nuri Baştürk, Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abbas Bayrak ve Saraybahçe Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fikri Salman katıldı.

GEZİLEN YERLER
Karamürsel`de toplanan heyet öncelikle Karamürsel iskelesinde incelemelerde bulundu. Ardından sahilde yapılacak olan aquapark ve anfi tiyatro sahası, Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılan ve KOÜ`ye devri gündemde olan arazi, asfaltlanması istenen İznik Yolu, yeni iskele, İznik Sapağı`nda yapılması düşünülen alt geçit alanı ve katlı otopark yapılması planlanan inşaat alanı gezildi.

13 OCAK`TA GEBZE`DE
Heyet, Karamürsel ziyaretinden ve aldıkları bilgilerden son derece memnun kaldıklarını ifade ederken, bir sonraki toplantının 13 Ocak 2005 tarihinde Gebze`de yapılması kararlaştırıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!