TBB Kocaeli Şubesine üye gazetecilerin Yaza Merhaba Gecesi

Türk Basın Birliği Kocaeli Şubesine üye gazeteciler “Basınla Kaynaşma ve Yaza Merhaba” gecesi düzenledi.

Birliğin Belediye İşhanı`ndaki sosyal tesislerinde düzenlenen gecesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri de gazeteci dostlarını yalnız bırakmadı.

PROTOKOL GECEYE KATILDI
Geceye Kocaeli Vali Yardımcısı Metin Yahşi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, TBB Kocaeli Şubesi eski Başkanı ve Başkan Danışmanı Ömer Polat, Genel Sekreter Yardımcıları Gülser Ustaoğlu, Cemal Şişman, Genel Müdürler ve daire başkanları katıldı.

BUGÜN DE BİZ SİZİ İZLEYECEĞİZ
Türk Basın Birliği Kocaeli Şube Başkanı Zafer Çakıroğlu`nun teşekkür konuşmasının ardından gecede bir konuşma yapan Başkan Vekili İlyas Şeker, gazetecilerin son derece zor ve önemli bir görev yaptıklarına dikkat çekti. “Her zaman siz bizleri izliyorsunuz, haber yapıyorsunuz, Bugün de Büyükşehir Belediyesi olarak biz sizi izlemeye geldik” diyen Şeker, gazetecilerin, Büyükşehir Belediyesi`nin projelerine gösterdikleri yapıcı eleştirilere teşekkür ederek, “Bu kentin nabzını en iyi sizler tutuyorsunuz. Gerçekleştirdiğimiz işlerde bizlere yönelik yapacağınız her yapıcı eleştiri bu kentin çok daha ileri gitmesi anlamını taşır” şeklinde konuştu.
Gecede, Türk Basın Birliği Kocaeli Şubesi eski Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat da meslektaşlarına yönelik duygusal bir konuşma yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!