Tavşantepe sokakları asfaltlanacak

Alt yapısı tamamlanan mahallede sıra üst yapıda. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit`in hizmet açısından en mağdur mahalleleri arasında yer alan Tavşantepe`nin eksiklerini tamamlamaya devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit´in hizmet açısından en mağdur mahalleleri arasında yer alan Tavşantepe´nin eksiklerini tamamlamaya devam ediyor. Geçen zaman içinde İZGAZ ve İSU´nun alt yapı çalışmalarını bitirdiği mahallede, Büyükşehir Belediyesi üst yapıyı tamamen yenileyecek.

39 CADDE VE SOKAK
Bekirpaşa´ya bağlı mahallenin toplam 39 cadde ve sokağında üst yapı çalışmaları için, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ihale açıldı. Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman´ın idaresinde yapılan ihaleye tek firma katıldı. Taş Yapı firmasının teklifi 909 bin 174 YTL olarak gerçekleşti.

13 BİN TON ASFALT
İhalenin sonucu önümüzdeki günlerde yapılacak detaylı incelemenin ardından netleşecek. Yaklaşık 13 bin ton asfalt kullanılmasını hedefleyen çalışmalar ise müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 4 ay içinde tamamlanacak.
Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyesi, alt yapı sorunu bulunmayan ilçe ve beldelerdeki tüm yolları yaz mevsimi boyunca asfaltlamayı hedefliyor.

HANGİ CADDE VE SOKAKLAR?
Tavşantepe Caddesi, Seçkin, Emir, Tuna, Aldemir, Bora, Sevilay, Güray, 1.Güray, Çakır, Mümin, 1.Emin, Ramazan, Emek, Gülşen, Okan, Gülcan, Okşan, Yeşil, Tayfun, Cem, Önder, Akif, Doğuş, Şehit Fazlı Karabulut, Oruç, Murat, Güney, Demir, Güven, Emel, Mesut, Umut, Zengin, Sezer, Yeni Sokak, Mümin-Okşan sokak bağlantısı ile Cem-Camii Sokak bağlantısı.