Tavşanlı´ya park, Yuvacık´a çit

Büyükşehir´den iki önemli hizmet ihalesi daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze`nin köylerine park yapımını sürdürüyor. Geçen yıl Cumaköy`e büyük bir park kazandıran Büyükşehir, çalışmanın bir benzerini de Tavşanlı`da gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

HAVUZ VE OYUN GRUPLARI
Bu amaçla Encümen Salonu`nda yapılan ihaleye toplam üç firma katıldı. 39 bin 510 YTL ile Selar İnşaat en düşük teklifi verirken, 56 bin 189 YTL ile en yüksek teklif Hür-İş İnşaat`tan geldi. Gama İnşaat`ın teklifi ise 51 bin 810 YTL`de kaldı. İçinde oturma grupları, yeşil alan, havuz, çocuk oyun gruplarının yer alacağı, muhammen bedeli 27 bin 213 YTL olarak belirlenen söz konusu park çalışması, iki ayda tamamlanacak.

AĞAÇLARI VE BARAJI KORUYACAK
Büyükşehir Belediyesi`nde gerçekleştirilen bir diğer ihale, Yuvacık Barajı ağaçlandırma alanını çitle çevreleme işi oldu. Baraj çevresindeki ağaçların, dolayısıyla barajın korunması ve uzun ömürlü olması açısından büyük önem arz eden çalışmanın ihalesine, toplam 3 firma katıldı. Kar-Çit firması 37 bin 920 YTL, Şahintürk İnşaat 44 bin 44 YTL, Hür-İş İnşaat ise 49 bin 615 YTL`lik teklif verdi.
Yaklaşık iki km uzunluğunda çit çekilmesini içeren çalışmanın muhammen bedeli, 39 bin 588 YTL olarak belirlenmişti. Müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 30 gün içinde çalışmanın tamamlanması gerekiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!