Tatilcilere kabin hizmeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, yaz sezonu ile birlikte hareketlenen Kandıra ve Eşme sahiline, içinde tuvaleti bulunan soyunma kabinleri yaptırıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, yaz sezonu ile birlikte hareketlenen Kandıra ve Eşme sahiline, içinde tuvaleti bulunan soyunma kabinleri yaptırıyor. Özellikle denize girecek insanların rahat edebilmeleri için yapılan hizmet, tatile gelenler tarafından sevinçle karşılandı.

AÇIKTA SOYUNMAYA SON
Sıcak yaz günlerinde denize girerek serinlemek isteyen insanları rahat ettirebilmek için çalışan Büyükşehir Belediyesi, sahillerde en büyük ihtiyaç haline gelen soyunma kabinlerini yaptırıyor. Tatilciler için başlattığı kurtarma ekibinden sonra çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı, araçlarının içinde veya ormanlık alanda soyunmak zorunda kalanların imdadına yetişti. İçinde tuvaletleri ile birlikte Kerpe´ye 2, Kumcağız, Seyrek, Bağırganlı ve Eşme sahiline birer olmak üzere 6 soyunma kabini yaptıran Büyükşehir Belediyesinin bu hizmeti, tatilcileri rahatlatacak.

70 METRE KARE
Sahillere yaptırılan soyunma kabinlerinin içinde 4 adet tuvaletin yanısıra 4 adet duşa kabin, 4 adet soyunma odası bulunacak. Soyunma kabinlerinin Ağustos ayına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!