Tarifeye vatandaş değişikliği

Tütünçiftlik-Derince-Gölcük deniz ulaşım hattına ek sefer kondu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yolculardan gelen yoğun talep üzerine kış sefer tarifesinde bazı değişiklikler yaptı. Özellikle Tütünçiftlik ve Gölcük´te yaşayan vatandaşların talebini dikkate alan Büyükşehir Belediyesi Tütünçiftlik-Derince-Gölcük hattına ek bir sefer koydu. Buna göre sabah saat 07.20´de Tütünçiftlik´ten kalkacak olan bir yolcu motoru, Derince ve Gölcük´e sefer yapacak. Söz konusu ek seferden en çok Gölcük´te eğitim gören lise öğrencileri yararlanacak. Tütünçiftlik´ten kalktıktan sonra 07.40 sularında Gölcük´e ulaşacak olan motor buradan yine Derince ve Tütünçiftlik´e sefer yapacak. Yolcu motoru bu seferi Değirmendere iskelesinde tamamlayacak.

KARAMÜRSEL-HEREKE HATTI
Bu arada yine vatandaşların talepleri doğrultusunda Karamürsel-Hereke hattında da saat ayarlamaları yapıldı. Daha önce 18.20 olan Karamürsel – Hereke kalkış saati 18.00´e çekildi. Sabah 06.30 olan Hereke – Karamürsel kalkışı da 06.45 olarak yenilendi.

Bir başka saat ayarlaması ise 17.30 Gölcük-Derince-Tütünçiftlik-Değirmendere seferinde gerçekleştirildi. Bu sefer 18.00 olarak değiştirildi.

Ayrıntılı Vapur Seferleri için tıklayınız

Bizi;
sosyal medyada takip edin!