Taflan Köylülerinden teşekkür

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret eden Bağırganlı Taflan Köyü Güzelleştirme, Yardımlaşma Derneği yöneticileri yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na teşekkür etti.

Kandıra Bağırganlı Taflan Köyü Güzelleştirme, Yardımlaşma Derneği Yöneticileri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu makamında ziyaret ederek köylerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ziyarete derneğin genel sekreteri Günay Gölcü, Yönetim Kurulu üyeleri Mevlüt Merttürk ve Osman Şanlıtürk ile Bağırganlı muhtarı Reşat Tunç, Malikler Otogar Dernek Başkanı Halil Bayram ve Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar katıldı.

ÖNCELİK SIRASINA GÖRE HİZMET
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, işbaşına gelmelerinin ardından köylere çok büyük kaynak ayırdıklarını,ancak yıllar boyu birikmiş olan sorunları bir anda çözmelerinin de mümkün olmadığını söyledi. Sorunları öncelik sırasına koyduklarını ve bu çerçevede ilk olarak su ve yol sorunlarına yöneldiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, bu çalışmanın da büyük ölçüde tamamlandığını kaydetti.

2 YILDA 22 YILLIK YATIRIM
Dernek Başkanı Seyit Ali Aktaş da Kandıra´ya 22 yılda yapılan yatırımın toplamını iki senede aldıklarını söyledi. Bu durumun kendilerini çok sevindirdiğini söyleyen Aktaş, Büyükşehir Belediyesi´nin hizmetlerinin devam etmesini istedi.

Dernek yöneticileri yapılan hizmetlere teşekkür amacı ile Başkan Karaosmanoğlu´na çiçek ve bir de plaket sundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!