“Suyu olmayan köy bırakmayacağız”

Başkan Karaosmanoğlu Arızlı ve Kulfallı köylerini ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Saraybahçe´ye bağlı Arızlı ve Kulfallı köylerini ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla biraraya geldi. Hizmetlerin kesintisiz devam edeceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, köylerdeki yol ve su sorunlarının büyük bölümünün bu yıl içerisinde giderileceğini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu,
“kısa süre içinde bütün köylere su vereceğiz. Suyu olmayan köy bırakmayacağız” dedi.

BAŞKANA BÜYÜK İLGİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun köy ziyaretlerine Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice de katıldı. Başkan Karaosmanoğlu´nun ilk durağı Arızlı köyü oldu. Köy girişinde muhtar Muhtar Selahattin Arıcı tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu´na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra köylüler ile birlikte köy kahvesinde sohbet etti.

KULFALLI´NIN TEŞEKKÜRÜ
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Kulfallı Köyüne geçti. Köy muhtarı Ramazan Karabey ve köylüler Başkan Karaosmanoğlu´nu köy kahvesinde ağırlayarak Büyükşehir Belediyesi´nin köylerine yaptığı hizmetlere teşekkür etti. Köylüler yıllarca içme suyu konusunda sorun yaşadıklarını hatırlatarak, “Allah razı olsun bu sorunumuz bitti. Büyükşehir sayesinde birçok hizmetimiz görülüyor” dedi.

“SUSUZ VE YOLSUZ KÖY KALMAYACAK”
Başkan Karaosmanoğlu da, köylerdeki su sorununa göreve geldikleri ilk günden itibaren büyük önem verdiklerini ve bu yönde ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi. Su sorunun ortadan kalkacağını söylediklerini ifade eden Başkan Karaosamonoğlu, “Bacılarımız, annelerimiz, çocuklarımız dua edecek. Kimse merak etmesin, kısa süre içinde bütün köylere su vereceğiz. Suyu olmayan köy bırakmayacağız. Geçen yıl bunun ilk adımını Üçtepeler, Arızlı, Kulfallı köylerinde yaptık. Bu bölgelerde su sıkıntısını artık konuşmuyoruz. Bundan sonra Atatürk´ün dediği gibi, köylü milletin efendisi olacak ve nimetlerden yararlanacak” şeklinde konuştu.

SİZDEN ÖNCE HİZMET GELDİ
Sohbet sırasında söz alan Tacettin Macit adlı bir vatandaş Başkan Karaosmanoğlu´na, “Köyümüze sizden önce hizmetleriniz geldi. Şehirlinin evinde akan su ne ise bizim evlerimizde de o su akıyor. Bu köy söz verip de yapmayan çok siyasetçi gördü ama siz farklısınız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!