Suadiye ve Arslanbey´e menfez yapılacak

Büyükşehir Arslanbey ve Suadiye`de yağmur sularını bir araya toplayacak menfezler yaptıracak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin beldelere yönelik başlattığı hizmet atağı hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi şimdi de Arslanbey Suadiye Yolu üzerinde bulunan Göcük Deresi ve Suadiye Bağdat Yolu Karadere mevkii üzerinde yağmur sularını toplayacak bir altyapı çalışması için kolları sıvadı.

DOKUZ FİRMADAN TEKLİF
Büyükşehir Belediyesi söz konusu çalışmalarla ilgili olarak menfez yapım işi adı altında bugün  bir ihale gerçekleştirdi. Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman´ın başkanlığında Encümen Salonu´nda yapılan ihaleye 9 firma katıldı. İhalede Yaşar Yılmaz 115 bin 975 YTL ile en düşük, Kılıç İnşaat ise 194 bin 576 YTL ile en yüksek teklifi veren firmalar oldu.

3 AYDA TAMAM
İhale komisyonu teklif dosyalarını inceleyerek önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firmayı açıklayacak. Söz konusu ihaleyi kazanan firma, yer tesliminin ardından 90 gün sonra işi tamamlamış olacak.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri  :

Yaşar Yılmaz           115 bin 975 YTL
ADG İnşaat             118 bin 690 YTL