Suadiye Mezarlığı onarıldı

Büyükşehir Belediyesi ilçe ve beldelerde mezarlıkları yeniden yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve belde belediyelerin mezarlıklarını yeniden düzenlemeye başladı. Bu amaçla ele alınan Suadiye Belde Mezarlığı`nın duvarı yeniden yapıldı.

600 METRE DUVAR
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ilçe ve beldelerde bulunan mezarlıkların çevre düzenlemesini yapıyor. Yapılan bu düzenleme çerçevesinde Suadiye Beldesinin mezarlığının yıkılan duvarlarını yeniden yapıldığı gibi tahrip olan kısımları da tamir edildi. Fen İşleri yetkilileri, Suadiye Mezarlığı`nın diş çevre duvarlarının 200 metresinin tamamen yıkıldığı için yeniden yaptıklarını ve tahrip olan 400 metresini ise tamir ettiklerini söyledi.

MEZARLIĞA KORKULUK
Büyükşehir Belediyesi Suadiye Mezarlığı`nın dört çevresinin dış duvarlarını yapmakla kalmayıp, duvarların üzerini per porjeden korkulukla çeviriyor. Mezarlıkların onarılıp, çevre düzenlemesinin yapılması, belde haklını mutlu etti.