Su altı rugby takımına moral yemeği

Büyükşehirli yöneticiler, antrenör ve sporcuları Antikkapı´da ağırladı

Birçok branşta başarılı sporcularıyla haklı gurur yaşayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, Sualtı Rugby takımı ile de önemli başarılar elde ediyor. Son olarak Samsun`da 3. olan takımımızı, kulüp yöneticileri Antikkapı Restaurant`ta ağırladı.

TÜM YÖNETİCİLER KATILDI

Samsun`da 2-5 Mart tarihleri arasında yapılan Sualtı Rugbysi Federasyon Kupası maçlarında ilk 3 sıraya girmeyi başaran bayan takımı ve 5. olan erkek takımı sporcularına bu başarılarından dolayı Antikkapı`da yemek verildi. Birçok branşta gelecek vaat eden ve başarılı sonuçlara imza atan sporcularıyla gurur duyan Büyükşehir Kağıtspor yönetim kurulu, bu yemekte de sporcularını yalnız bırakmadı. Kulüp başkanı Gültekin Görüm ve yönetim kurulu üyeleri Fahrettin Kandemir, Nurettin Arıcan, Ercüment Yıldırım, Kemal Yazıcı, Süleyman Durak, Halit Bostancı ve Fikret Yıldız yemekte hazır bulundu.

AİLE HAVASINDA

Birçok branşta yüzlerce lisanslı sporcusuyla bir araya gelme fırsatı bulamayan Büyükşehirli yöneticiler, başarılı sporcuları için düzenledikleri çeşitli organizasyonlarla bir araya gelerek sporcularıyla bire bir tanışma fırsatı buluyor. Antikkapı Restaurant`ta verilen yemekte de Sualtı Rugby takımı sporcularını yakından tanıma fırsatı bulan Büyükşehir Kağıtspor yöneticileri, antrenör Ali Hüseyin Tomak`tan spor hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Tam bir aile ortamında geçen yemekte sporcular ise bu spora nasıl başladıklarını ve başlarından geçen ilginç anıları anlattı. Büyükşehirli sporcular, ayrıca yöneticileri de maçlarına davet etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!