Start Fatih Caddesi´nden verildi

Gebze´de alt yapı kurumlarının ortak programları başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze`de gerçekleştireceği ortak alt yapı koordinasyon programına startı, Fatih Caddesi`nden verdi. Mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kurumların sırasıyla yapacağı çalışmaları açıkladı, vatandaşın görüşünü aldı. 

EŞ GÜDÜMLÜ ÇALIŞMA

Cadde üzerindeki Doğan Kebap`ta gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Başkan Karaosmanoğlu`nun yanı sıra, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, İSU, Palgaz, SEDAŞ ve Fen İşleri yetkilileri ile Gebze Emniyet Müdürü Ali Şahinli, Büyükşehir üst düzey yöneticileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda esnaf katıldı. Toplantıda ortak program hakkında bilgi veren Başkan Karaosmanoğlu, tüm alt yapı kurumlarının peşi sıra, eş güdümlü olarak çalışacağını, bu program sayesinde caddenin tüm alt yapı eksiklerinin giderileceğini söyledi.

MODERN CADDELER

Gebze caddelerinin sırayla modern bir görünüme kavuşacağını vurgulayan Karaosmanoğlu, alt yapı çalışmalarının önemine ve getirdiği sıkıntılara değindi, ardından da ilçe genelinde yürüttükleri çalışmaları özetledi: “Gebze`nin sorunlarını ilçe ve belde belediye başkanlarıyla sürekli olarak görüşüyoruz. Başkanlarımıza ‘Hizmet için yarışın. Yetişemediğiniz yerde biz devreye girmeye hazırız` dedim. Bakın, Gebze`yi kirlililikten kurtarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bahar, Nene Hatun ve Korkak Dereleri ıslah ediyoruz. Mesire alanlarını yeniden canlandırıyoruz. Caddelerin eksiklerini gideriyoruz. Arıtma tesisini inşallah bir iki yıl içinde tamamlayacağız.”

“ÇALIŞMALARA SAHİP ÇIKIN”

“Sizlerden ricam, çalışmalar bitene kadar sabretmeniz ve yapıldıktan sonra sahip çıkmanızdır” diyen Başkan Karaosmanoğlu, toplantının ardından vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra caddede ilk çalışmayı yürütecek olan İSU`nun genel müdürü İlhan Bayram`dan proje üzerinde bilgi alan Karaosmanoğlu, her zaman olduğu gibi esnaf ziyaretlerini ihmal etmedi.

SIRADA Y.BAĞDAT CADDESİ VAR

Bin 720 metre uzunluğundaki Fatih Caddesi`nde ilk olarak İSU ekipleri çalışma yapacak, 300 mm çapında kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyecek. Ardından Palgaz tarafından doğalgaz çalışmaları yürütülecek, telefon ve elektrik hatları yer altına alınacak, son olarak üst yapı çalışmaları tamamlanacak. Fatih Caddesi`nden sonra ortak program, Yeni Bağdat Caddesi ile devam edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!