Spor tesislerine devam

Bölgelerine spor tesisi isteyen Bekirpaşa Kulüpler Birliği`ne, Başkan Karaosmanoğlu`ndan olumlu yanıt geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret eden Bekirpaşa Kulüpler Birliği, amatöre gösterdiği ilgi nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Birlik ayrıca Başkan Karaosmanoğlu´ndan bölgelerine spor tesisi yapılmasını istedi. İlimize birçok spor tesisi kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu ise, tesisleşme hamlesinin devam edeceğini belirtti.

GENÇLİĞE HİZMET
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu´nun ev sahipliği yaptığı ziyarete, Bekirpaşa Kulüpler Birliği Sekreteri Kenan Seyrek, Bağdatspor Başkanı Necdet Ormancı, Bekirderespor Kulüp Başkanı İlhan Filiz, Üçyoldoğuspor Kulüp Başkanı Nagip Çiçek, Çubuklu Bala Spor Kulübü eski Başkanı Cavit Keskin, Kadıköyspor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya, Başaranspor Kulüp Başkanı Şenol Çiçek ve Map Kavaklı Kulübü Başkanı Celal Güreşen katıldı. Kulüpler Birliği adına konuşma yapan Kenan Seyrek, Büyükşehir Belediyesinin amatör spor kulüplerine yaptığı malzeme yardımı ve şehrimize yapılan spor tesisleri nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür ederek, amatör kulüp temsilcileri olarak gençleri kahve köşelerinden, kötü alışkanlıklardan kurtarıp, topluma kazandırmak için büyük çaba sarf ettiklerine dikkat çekti.

“BAŞARAN´I MAYIS AYI BİTMEDEN BİTİRİN”
Bekirpaşa bölgesinde müthiş bir sporcu potansiyeli olmasına rağmen tesis sıkıntısı yaşadıklarından söz eden Seyrek, “Bekirpaşa´daki tesis sorunu ile ilgili olarak son günlerde yoğun bir çaba içindeyiz. Bize saha yapılacak alanlar bulmamız, bu alanları yetkililere söylememiz istendi. Bizde gerekli araştırmaları yaparak size geldik” dedi. İlk olarak Yeşilova´da bulunan eski İzmitspor Tesisleri´nin suni çim ile kaplanmasını isteyen Kulüpler Birliği Temsilcileri, Başaran Mahallesinde yapımına başlanan fakat bir süre sonra yavaşlayan tesisin bir an önce hizmete açılmasını istedi. Bunun üzerine Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan´ı telefonla arayan Başkan Karaosmanoğlu, bu bölgedeki çalışmanın Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden projelendirilerek Mayıs ayı sonuna kadar bitirilmesini istedi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BÖLGEYİ İNCELEYECEKLER
Bugüne kadar ilimizde birçok spor tesisi yaptıklarına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İlimizde birçok spor tesisi yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda yeter ki bize müsait alanlar bulun. Bize yardımcı olun” dedi. Bunun üzerine Dünya Bankası Kalıcı Konutlarının altında bulunan bir arazinin spor tesisi yapımına uygun olduğunu belirten katılımcılar, Yenişehir Mahallesi´nde bulunan bir alanın da spor tesisi yapımına uygun olduğuna dikkat çekti. Bunun üzerine Gülser Ustaoğlu´ndan önümüzdeki günlerde bir program yapmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, bu program çerçevesinde Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve Kulüpler Birliği temsilcileri ile birlikte belirtilen alanları inceleyeceklerini, spor tesisi yapımına uygun olması halinde gerekli yatırımı yapacaklarını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!