Söz Sahibi Esnaftır

Başkan Karaosmanoğlu İnönü Caddesi´nde yapılan çalışmaları her gün denetliyor

İnönü Caddesi`nde yürütülen yağmur suyu kolektör çalışmalarına büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, düzenli olarak denetlediği cadde çalışmalarını önceki gün yine denetledi. Caddenin düzenlemesi konusunda açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Çalışma tamamlandığında esnafımızın fikrini alacağız. Onların fikirleri caddeye yansıyacaktır. Caddenin düzenlenmesinde söz sahibi esnaftır” dedi.

KOLLEKTÖR BİTTİ, İŞ SIRASI İSUDA
İnönü Caddesinde 29 Haziranda başlayan yağmursuyu kolektörü inşaatının, planlanandan çok daha kısa sürede tamamlandığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu söz konusu çalışmanın seyri hakkında bilgi verdi. İhaleyi kazanan Arsan firması ekiplerinin, İzmit Lisesi ile 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu arasındaki güzergahta başlattığı boru döşeme çalışmasının bittiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, İSU ekiplerinin içmesuyu şebekesini yenileme çalışmasına start verdiğini aktardı. Başkan Karaosmanoğlu, İnönü Caddesindeki İSU çalışmasının tamamlanmasıyla da 10 gün içinde kölektör inşatının bitirileceğini söyledi.

YİNE ESNAFLA BİRLİKTE
Başkan Karaosmanoğlu denetlemeler sırasında her zaman olduğu gibi bölgede bulunan esnafla da bir araya geldi. Esnafın İnönü Caddesiyle ilgili görüşlerine verdiği önemi bir kez daha vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, cadde esnafından Yaşar Gümüş, Osman Atabay, Osman Sarı, Emrullah İzgün, Işık Ülman, Sabri Gür, Kemal Kuşkan, Murat Karayel, Okan Oktay, Ayhan Kaplan ile bir araya gelerek, çalışmayla ilgili düşüncelerini öğrendi.
Esnafın, “Büyükşehir Belediyesi son derece hızlı çalışıyor. Böyle bir inşaatın aylarca sürmesini beklerdik. Ama hiç öyle olmuyor. Siz de her gün buradasınız. Bu da bize ayrı bir güven veriyor” şeklindeki sözleri Başkan`ı duygulandırdı. Karaosmanoğlu, “Biz tüm çalışmalarımızı sizin için yapıyoruz. Ben esnafımızın görüşüne büyük önem veriyorum. Çünkü burası sizlerin. Çalışma tamamlandığında büyük bir işi hep birlikte başarmış olacağız” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!