Şirinköy Kalıcı Konutları sakinleri doğalgaz kullanmaya başladı

17 Ağustos depremi sonrasında Gölcük Şirinköy bölgesinde yaptırılan kalıcı konutlara geçen hafta başında doğalgaz akışının sağlanmasının ardından, İZGAZ ekipleri testlerini gerçekleştirdikleri konutların gazlarını açmaya başladı.

Çalışmalarına cuma günü start veren ekipler, hafta sonunda da mesai yaptı.

“ŞAKA YAPILIYOR ZANNETTİM”
Çalışmalar için 4 ekip oluşturan İZGAZ, bölgede ilk olarak 2. Ada E-5 Blok Daire 8`de ikamet eden Nevin Kormaz`ın doğalgazını açtı. İZGAZ Müşteri Hizmetleri`nden telefon edildiğinde kendisine şaka yapıldığı zannettiğini söyleyen Korkmaz, bu kış doğalgaz kullanmayı hayal etmediğini dile getirdi. Korkmaz, İZGAZ yetkililerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

GÜNDE 60 KONUT
Kocaeli`nin diğer bölgelerindeki çalışmaların yoğunluğuna göre günde ortalama 60 konutun doğalgazı açılıyor. İZGAZ yetkilileri, testi yapılan binalarda ikamet eden vatandaşların gazlarının açılabilmesi için abonelik bedellerinin yanı sıra depozitolarını da yatırmalarının şart olduğunu vurguladı. İZGAZ tarafından verilen randevu saatinde evlerinde bulunmayan veya kombi servislerini çağırmayan vatandaşların gaz açımı ise erteleniyor. Konut sakinleri depozito için 110 milyon lira ödüyor.


NEVİN KORKMAZ TEŞEKKÜR ETTİ: Bu kış doğalgazdan umudunu kestiğini söyleyen Nevin Korkmaz, doğalgaz bağlantılarını yapmak amacıyla evine gelen İZGAZ Tesisat Kontrol Teknisyeni İsmail Serim`e teşekkür etti.

ARTIK OCAKLARI DOĞALGAZLA YANIYOR: Eskiden mutfakta tüp kullanan Korkmaz ailesi, artık ocaklarında doğalgaz yakıyor. Ocaklarında doğalgaz yakmanın hem kolaylık hem de avantaj olduğunu vurgulayan Nevin Korkmaz ve kızı Sevtap Korkmaz, çok mutlu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!