Sevgi Mağazası´nda erken bayram alışverişi

Sevgi Mağazası, Çayırovalı 45 ilköğretim öğrencisinin giyim ihtiyacını karşıladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Mağazası önceki gün Çayırova´lı ilköğretim okulu öğrencilerini ağırladı. İlçenin çeşitli okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 45 öğrenci para yerine sevginin geçtiği mağazada kendileri için gerekli giyim eşyalarını aldı. Öğrenciler, bir ay sonra kutlanacak Kurban Bayramı´nda giyecekleri bayramlıkları da şimdiden edinme imkanı buldu.

PERSONEL YARDIM ETTİ
Çocuklara seçimleri sırasında mağaza müdürü Hakim Duman, müdür yardımcısı Tayfun Yıldırım ve diğer personel yardım etti.
Öğrenciler yaklaşık bir saat boyunca mağazada kalarak ihtiyaçlarına yönelik tüm eşyaları seçti.

YORGUNLUK ATTILAR
Alışverişlerin tamamlanmasının ardından Sevgi Mağazası personeli küçük müşterilerine kuru pasta ve meyve suyu ikram etti.
Öğrenciler, mağazada gördükleri ilgi ve sevgiden oldukça memnun olduklarını ifade etti.