Sevgi Mağazası´nda bayram telaşı

İhtiyaç sahibi Kocaelililer, bayramlıklarını ücretsiz olarak karşılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin para yerine sevginin geçtiği mağazası Sevgi Mağazası, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle dolup taşıyor. Geçen yıl hizmete giren ve İnönü Caddesi üzerindeki binanın en üst katında faaliyet gösteren Sevgi Mağazası, bu bayramda da yine ihtiyaç sahibi ailelere giysi yardımında bulunuyor.

100 MİLYONLUK ÇEK
Sevgi Mağazasındaki bayram telaşı son bir hafta içinde yoğunlaştı. Mağaza bu dönem içinde Kocaeli`nin çeşitli bölgelerinden gelen 600 kişiyi giydirdi. Büyükler 100, 5-12 yaş arasındakiler 75, 0-1 yaş arasındakiler ise, 50`şer YTL`lik çeklerle alışverişlerini yapıyor.

Sevgi Mağazası`nın en gözde müşterileri her zamanki gibi çocuklar oluyor. Kendilerine ait reyonda pantolon, etek, gömlek ve ayakkabıları deneyen minikler, Kurban Bayramı`nda bayramlık edinmenin mutluluğunu yaşıyor.

2 BİN KİŞİYE
Sevgi Mağazası yetkilileri bayram öncesinde yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa giysi yardımında bulunulacağını ifade etti. Sevgi Mağazası, yoğun talep nedeniyle cumartesi ve pazar günü de hizmet verecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!