Sessizler takımı Türkiye şampiyonu

Kocaeli Sessizler Kulübünün şampiyon güreşçileri başarılarını Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu ile paylaştı

Güreş Federasyonu tarafından 13-15 Mayıs tarihleri arasında Aksaray`da düzenlenen güreş müsabakalarında takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Kocaeli Sessizspor Kulübü Güreş Takımı sporcuları elde ettikleri başarılarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreter yardımcısı Gülser Ustaoğlu ile paylaştı.


Söz konusu müsabakalarda ilimize 7 madalya kazandıran Kocaeli Sessizler Kulübü güreş takımı, kulüp başkanı Şaban Özgür, Başkan Yardımcıları İbrahim Yıldırımer ve Ömer Türk ile  birlikte Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu`nu makamında ziyaret etti.

AZMİN ZAFERİNE DESTEK
Kocaeli Sessizspor Kulübü Güreş Takımı sporcularının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu, güreşçilerin takım olarak sergilediği başarının örnek alınması gerektiğini söyledi.  Alınan madalyaların azmin ve çok çalışmanın eseri olduğuna dikkat çeken Ustaoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu başarının devamı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bundan sonraki günlerde yapılacak olan müsabakalarda daha fazla altın madalya kazanacaklarına inanıyorum” dedi.

7 MADALYA
Güreş Federasyonu`nun Türkiye serbest  güreş şampiyonasında Kocaeli Sessizspor Kulübü güreş takımı sporcuları toplam 7 madalya kazandı.  55 kg. Abdurrahman Turak üçüncü, 66 kg. Şaban Sarıkaya ikinci, 74 kg. Lütfullah Fındıkçı üçüncü, 84 kg. Erdinç Yıldız ikinci, 84 kg. Göçmen Mikyas üçüncü, 96 kg. Yiğit Coşkun üçüncü, 120 kg Ziya Turgay birinci olarak altın madalya aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!