Sessizler Derneği, Başarısını Büyükşehir`le paylaştı

Kocaeli Sessizler Derneği ve Spor Kulübü başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu`nu makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Nezihi Duman, Spor Kulübü Başkanı Şaban Özgün ve Avustralya`nın Melbörn kentinde 5-16 Ocak tarihleri arasında yapılan Özürlüler Olimpiyatları`nda güreş dalında olimpiyat üçüncüsü olan Erdinç Yıldız da madalyası ile  ziyarette hazır bulundu.

Toplantıda Kocaeli Sessiz Spor Kulübü sporcusu Erdinç Yıldız olimpiyatlarda aldığı sertifikayı Ustaoğlu`na  verdi.

İşitme engelliler olarak ele ettikleri başarıyı Büyükşehir Belediyesi ile paylaşmak istediklerini belirten Kocaeli sessizler Spor Kulübü Başkanı Şaban Özgün Belediye “bize olan desteğiniz devam ettiği sürece başarımızı daha üst seviyelere çıkartacağız” dedi.