Şekerpınar köyden kente dönüştü

Hem PTT şubesi, hem toplu iş merkezi hizmete açıldı

Gebze`nin Şekerpınar Kalıcı Konutları`nda PTT şubesi ile 15 işyerinin bulunduğu iş merkezi törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Burası dün köydü bu gün güzelliğini korumuş, modern bir kent haline geldi. Emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekir” dedi.

“KİMSE PİŞMAN OLMAYACAK”
Şekerpınar Beldesi`nde yapılan törenlerde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şekerpınar`ın sıradan bir köy konumundan modern bir kente dönüştüğünü ifade ederek, “Şekerpınar daha iyi geliştirilerek güzelleştirilip, bir şehir görüntüsüne bürünecektir. Belediye başkanımızın yaptığı çalışmalara destek vererek, hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bizlere verdiğiniz destek, sizlere hizmet olarak dönmektedir. Bu gün burada bunun ispatı vardır. Verdiği destekten kimse pişman olmayacak” şeklinde konuştu.

İLETİŞİMDE BÜYÜK KOLAYLI
Kocaeli PTT Başmüdürü Mehmet Güçlü ise, kurum olarak 2 bin 650 merkezde otomasyon hizmeti verdiklerini belirterek, Şekerpınar PTT Şubesi`nin hem iletişimi sağlayacağı, hem banka özelliği görevini yürüteceğini vurguladı. Güçlü, emeklilerin Gebze`ye gitmeden işlemlerini yaptırabileceklerini dile getirdi.

PROJELER HAYATA GEÇİYOR
Şekerpınar Belediye Başkanı Cemalettin Balcı, “Şekerpınar insanların insanca yaşayabileceği bir kent olacağını söylemiştik. Bu yıl Büyükşehir ile birlikte Şekerpınar için proje üretik. Önümüzdeki yıl bu projeler hayata geçirilme yılı olacak” sözü verdi.
Yapılan bu konuşmaların ardından önce, “Haberleşme ve İletişimin Önemi” konulu kompozisyon yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış törenlerini, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, PTT Başmüdürü Mehmet Güçlü, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur, Şekerpınar Belediye Başkanı Cemalettin Balcı, Çayırova Belediye Başkanı Faruk Taşçı, iş merkezi ile PTT Şubesi`nin açılışını birlikte yaptılar.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!