Şekerpınar-Gebze hatları kapış kapış

İhalesi yapılan 4 hatta toplam 28 teklif geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sözleşmesi dolan Şekerpınar – Gebze güzergahındaki 4 adet hattı ihaleye çıkardı. 28 teklifin geldiği ihalede tüm hatlar muhammen bedellerinin yaklaşık iki katı üzerinden satıldı.

İHALEYE BÜYÜK İLGİ
Encümen Salonu`nda ve Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlığında yapılan ihaleye kooperatif üyeleri büyük ilgi gösterdi. 100 bin YTL`lik muhammen bedelle satışa çıkılan ihalede, en fazla teklif iki nolu hatta gelirken, en yüksek teklif 235 bin YTL ile bir nolu hatta yapıldı.

GENEL SEKRETERDEN UYARI
İhale komisyonu Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu hatların yeni sahiplerini vatandaşa iyi hizmet vermeleri ve iyi muamele etmeleri konusunda uyardı. “Bu hatlarda kendi adınıza ticaret yapsanız da aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi`ni temsil ediyorsunuz. Büyükşehir personeli gibi davranmalısınız” diyen Genel Sekreter, “10 yıllığına aldık tamam diye düşünmeyin. Kurallarla aykırı hareket ederseniz hatlarımızı geri alırız. İyi hizmet ve iyi muamele edin. Hem siz hem de vatandaş kazansın” şeklinde konuştu.


Öte yandan ihalede hatlara verilen teklifler şöyle:

1 NOLU HATTA 6 TEKLİF
En yüksek teklifi 235 bin YTL ile Orhan Aslan, en düşük teklifi ise 161 bin YTL ile 164 nolu Gebze Otobüsçüler Kooperatifi  yaptı. İhale Orhan Aslan`a bırakıldı.

2 NOLU HATTA 9 TEKLİF
En yüksek teklifi 185 bin YTL ile Cengiz Demirci yaparken, en düşük teklif 107 bin 500 YTL ile Bafa Nakliyat`tan geldi. İhale Cengiz Demirci`ye kaldı.

3 NOLU HATTA 7 TEKLİF
Hatta en yüksek teklif 201 bin YTL ile Sarıoğulları Nakliyat`tan, en düşük teklif ise 143 bin YTL ile Orhan Aslan`dan geldi. Hattı Sarıoğulları Nakliyat aldı.

4 NOLU HATTA 6 TEKLİF
Son hatta en yüksek teklifi ise 207 bin YTL ile İlhan Zengin yaptı. En düşük teklif 135 bin YTL ile İbadullah Turan`dan gelirken, hat İlhan Zengin`e 10 yıllığına kiralandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!