Şeker´den sıkı denetim

Başkan Vekili, yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim karaosmanoğlu`nun Güney Kore`de bulunması nedeniyle başkanlığa vekaleten bakan İlyas Şeker, çalışmaları yerinde denetledi. Şeker, Başkan Karaosmanoğlu`nun “Yürüme dönemi bitti, artık koşmalıyız” sözünü hatırlatarak, herkesin çalışma temposunu ikiye katlamasını istedi.

İSU ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker ilk olarak beraberinde İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül ile birlikte Turan Güneş Caddesi`nde inşaatı süren kolektör çalışmasını yerinde inceledi. Caddenin bir an önce hizmete girmesi için çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Şeker, “Yürüyerek yapılan hizmet dönemi bitmiştir. Bu kent için herkesin koşması gerekir. Biz bunu yapıyoruz, ama herkesten aynı tempoyu bekliyoruz” dedi.
Daha sonra merkeze bağlı Sepetçi Köyü`ne giden İlyas Şeker, burada İSU`nun yaptığı 100 tonluk su deposunda incelemelerde bulundu. Şeker depodan Sepetçi Köyü ile birlikte Hacıoğlu ve Çayır Köyü`ne su hizmeti verileceğini söyledi.

BELDELERİ DOLAŞTI
Çalışmalırı yerinde denetleyen İlyas Şeker Alikahya, Derbent ve Bahçecik beldelerini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şeker her üç beldede yaptığı incelemeleri sırasında belde belediye başkanlarından bilgi alırken, hizmetlerin aksamaması için çalışmaların daha hızlı yürütülmesi talimatını verdi.
Alikahya`nın Körüktepe mevkiinde başkan Sabri Gökbudak ile birlikte inşaatı devam eden kanal çalışmasını gezen Şeker, Derbent Belediye Başkanı Zafer Arat ile Derbent Deresi`nde ıslah çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Vekili Şeker, Bahçecik Belediye Başkanı Doğal Erol ile birlikte İSU`nun 14 bin 500 metre içme suyu ishale hattı çalışması hakkında bilgi aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!