Şeker´den ikinci denetim

Başkan Vekili İlyas Şeker, Bekirpaşa´daki mezbaha ve kurban kesim yerlerini de denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi`nin Kurban Bayramı`na ilişkin hazırlıklarını denetlemeyi sürdürüyor. Hafta sonunda ilçelerdeki mezbaha ve kesim yerlerini denetleyen Şeker, dün de İzmit Bekirpaşa bölgesinde incelemelerde bulundu.

BAŞTAN SONA GEZDİ
Başkan Vekili Şeker ilk olarak Büyükşehir Belediyesi`nin Solaklar Köyü yolu üzerindeki mezbahasına gitti. Beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz olduğu halde mezbahayı baştan sona gezen Başkan Vekili Şeker, Mezbahalar Müdürü Orhan Altuntaş`tan bilgi aldı. Kesim işleminin nasıl gerçekleştirildiğini öğrenen Şeker, daha sonra mezbaha dışında yaptırılan ve vatandaşların rahat bir şekilde et taksimi yapabilmelerine imkan sağlayacak olan et askılarını inceledi.

“TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK”
Mezbaha personeliyle tek tek tokalaşmayı da ihmal etmeyen Şeker, hal ve hatırlarını sordu, aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. Mezbahalar Müdürü Orhan Altıntaş ise kurbanlar tamamen sağlık kuralları içinde kesilmesi ve vatandaşın ihtiyaçlarının kolay bir şekilde gerçekleştirilmesi için bütün önlemleri aldıklarını vurguladı.

GÜNDOĞDU ve Y.KAPTAN`A
Başkan Vekili Şeker ve beraberindekiler daha sonra Gündoğdu Kalıcı Konutları Alışveriş Merkezi arkasında bulunan kurban kesim yerini gezdi. Hazırlıkları yerinde inceleyen Şeker, burada direk diplerinin güçlendirilmesini, portatif olarak kullanılacak olmasına karşın temellerin daha sağlam atılmasını istedi.

Ardından da Yahya Kaptan`daki kurban kesim yerine gidildi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi karşısında, Ulus Pazarı`nın kurulduğu eski alanda bulunan kesim yerini de denetleyen Şeker, buradaki çalışmaları beğendi, temel çukurlarının sağlam atılması nedeniyle müteahhide teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi bu bayramda 11 mezbaha ile 9 ayrı kesim merkezinde vatandaşlarına hizmet verecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!