Şeker´den Gebze´ye yakın markaj

Tüm gününü Gebze´ye ayıran İlyas Şeker yatırımları inceledi

Haftanın bir gününü Gebze`de geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun bu uygulaması Başkan Vekili İlyas Şeker tarafından da sürdürülüyor. Şeker, dün mesaisinin tamamını ilin en büyük ilçesine ayırarak burada Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırım ve çalışmaları inceledi.

PEHLİVAN DA KATILDI
İlyas Şeker`in Gebze`deki temaslarına Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkan Tahir Akman, AYKOME Daire Başkanı Fazile Özkurt, Yuvam Konut İdaresi Başkanı Hasan Güzel ile diğer yetkililer eşlik etti.

TATLIKUYU KAVŞAĞI`NDA
Vekil Şeker ilk olarak Gebze Tatlıkuyu Kavşağı`nda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Burada işi yürüten firma yetkilisini yanına çağıran Şeker bilgi aldı, işin belirtilen tarihte tamamlanması konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmamasını istedi. Şeker buradaki incelemenin ardından Tatlıkuyu D -100 Gebze Toplama Yolu Yaya Üst Geçidi ile Çayırova-TEM bağlantı yolundaki üst geçit çalışmalarını denetledi. Buradaki elektrik hatlarının tehlike yarattığını gören Şeker, sorunun çözülmesi için elektrik kurumu ile bağlantıya geçilmesi talimatını verdi. 

SDKM`YE BENZETTİ
İlyas Şeker Gebze turu sırasında, yıllarca kaderine terk edilen ancak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına tekrar başlanan 265 kişilik Çayırova Konferans Salonu`nda da incelemelerde bulundu. Çayırova Belediye Başkanı Faruk Taşçı`nın da katıldığı incelemelerde Şeker, konferans salonunun SDKM`yi andırdığını, gerçekleştirdiği temiz çalışma dolayısıyla müteahhit firmayı tebrik etti.

Heyet son olarak Gebze Ragıp Demirkol ile 4. Cadde`de yürütülen alt yapı çalışmaları ile Çağdaş Kent`teki çevre düzenlemesi çalışmalarını gezdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!