Şeker, Huzurevi Korosunu ağırladı

Başkan Vekili, geçen ayki konser nedeniyle koro üyelerini kutladı.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, 24 Nisan 2006 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde muhteşem bir konser veren İzmit Huzurevi Korosu`nu Antikkapı Restaurantta ağırladı. Başkan Vekili Şeker, konser nedeniyle koro üyelerini kutladı.

Başkan Vekili, geçen ayki konser nedeniyle koro üyelerini kutladı.



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, 24 Nisan 2006 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi´nde muhteşem bir konser veren İzmit Huzurevi Korosu´nu Antikkapı Restaurantta ağırladı. Başkan Vekili Şeker, konser nedeniyle koro üyelerini kutladı.



YEMEK PROGRAMI
Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu´nun da hazır bulunduğu yemek programına, İzmit Huzurevi Dernek Başkanı Olcay Ilıcalı, Huzurevi Müdürü Olcay Taştan, Huzurevi Korosu şefi ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuar öğretmenlerinden Erbil Aydın, solistler ve huzurevi sakinleri katıldı.



BÜYÜKŞEHİR´E TEŞEKKÜR
Yemekte konuşan İzmit Huzurevi Dernek Başkanı Olcay Ilıcalı, “Büyükşehir Belediyemiz her konuda her zaman yanımızda oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Vekili İlyas Şeker ise “O geceki konser gerçekten harikaydı. Büyük bir keyif aldık. Hepinizi ayrı ayrı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” ifadesini kullandı.



ILICALI´DAN PLAKET
Huzurevi Dernek Başkanı Olcay Ilıcalı, konuşmaların ardından Şeker ve Ustaoğlu´na katkılarından dolayı plaket verirken, Huzurevi Korosunun başarılı konseri nedeniyle hazırlanan pastayı kesen koro şefi Erbil Aydın, ilk dilimi Başkan Vekili Şeker´e ikram etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!