Şeker doğalgaz çalışmalarını denetledi

Yetkililerden bilgi alan Başkan Vekili Şeker, gelinen noktadan memnun kaldı

İZGAZ`ın doğalgaz iletim ve dağıtım hattı çalışmalarının yapıldığı bölgelerde denetleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, gelinen noktadan memnun kaldı. Çalışmaların büyük bir süratle devam ettiğini belirten Şeker, “Vatandaşlarımızın kış aylarında doğalgazla ısınması için yoğun bir çalışma içindeyiz” dedi.

ÖNCE SUADİYE`YE
Denetimlerini İZGAZ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun ile birlikte gerçekleştiren İlyas Şeker ilk olarak, Etap-2B kapsamında yer alan Suadiye`ye gitti. Suadiye Belediye Başkanı Şükrü Karabalık`ın da eşlik ettiği denetimde, beldede gelinen nokta hakkında İZGAZ Saha Mühendisleri Kıvanç Türkmen ve Enis Şahin bilgi verdi. Başkan Vekili Şeker daha sonra da Etap-2A kapsamındaki Kullar`a geçti.

“KISA SÜREDE BİTECEK”
Buradaki çalışmaların da büyük bir süratle gerçekleştirildiğini görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Şeker, “Daha önce hiç doğalgaz girmemiş bölgeler bu çalışmayla doğalgaza kavuşacak. Vatandaştan tek isteğimiz biraz daha sabırlı olmalarıdır. Çalışmaları kısa süre içinde tamamlayacağız” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!