SEKA`nın hurdası 43 milyar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKA hurda demir ve çelik malzemelerini ihale ile sattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na devredilen SEKA içindeki hurda demir ve çelik malzemeler ihale ile satıldı. Kadir Teymuroğlu 43 milyar 400 milyon lira teklif vererek, ihaleyi kazandı.

İLGİ OLMADI
Büyükşehir Belediye Encümen Salonu`nda gerçekleştirilen ihaleye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu başkanlık etti. SEKA arazisi içinde bulunan tahmini 156.687 kilogram hurda demir ve çelik malzemeler için 42 milyar 303 milyon liralık muhammen bedel belirlendi. İhaleye sadece Doğan Bucak ve Kadir Teymuroğlu isimli şahıslar teklif verdi. Kadir Teymuroğlu, 43 milyar 400 milyon liralık teklifi ile ihaleyi kazanan kişi oldu.