Seka`lıya mülakat

Özelleştirme Yüksek Kurulu kararıyla kapatılmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne devredilen 720 SEKA işçisinden Büyükşehir Belediyesi`ne çalışmak için müracaat eden 650 işçi mülakata alınmaya başlandı.

Söz konusu mülakatlarda SEKA`lı işçilere mesleki eğitimlerinden, birikim ve becerilerine kadar  birçok soru yöneltiliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Salonu`nda gerçekleştirilen mülakat Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman başkanlığında yapıldı. Mülakata ayrıca, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Personel Daire Başkanı Tansel Sağlam, İdari İşler Daire Başkanı Halit Bostancı ve Zabıta Müdürü Eyüp Dereci de hazır bulundu.

MESLEKİ BİRİKİMLERİ ÖĞRENİLDİ
Büyükşehir Belediyesi`ne müracaat eden 650 SEKA işçisini tek tek odaya alan mülakat heyeti, işçilere SEKA`daki görevleri ve mesleki konularındaki birikimleriyle ilgili sorular yöneltti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman, “İşçi arkadaşlarımızdan mesleki bilgi ve becerilerini öğreniyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde en verimli bir şekilde çalışmalarını sağlamak amacıyla görüş alıyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!