SEKA`lı işbaşı yaptı

532 işçi, bugün Büyükşehir Belediyesi`nin çeşitli birimlerinde göreve başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne devredilen SEKA işçileri, dün toplu olarak işbaşı yaptı. Toplam 532 işçi çeşitli birimlere dağıtılırken, daha öncede 118 kişi işe başlatılmıştı. Başkan Karaosmanoğlu, işbaşı yapan SEKA işçileri ile birlikte hizmet atağının artacağını ifade etti.

İSU`YA 162 KİŞİ
Kapatma kararının ardından arazisi ve işçileri Büyükşehir Belediyesi`ne devredilen SEKA`da, işçilere verilen süre nihayet doldu. Büyükşehir Belediye bünyesinde çalışacaklarını belirtip, dilekçe ile müracaat eden 650 işçiden 118 işçi 15 mayıs tarihinde işbaşı yaptırılmıştı. Yeteneklerinin belirlenmesi için mülakata tabi tutulan geri kalan 532 işçi, dün itibarı ile belirlenen birimlerine dağıtılarak, göreve başladı. Daha önce 200 olarak bildirilen İSU`da görev yapacak SEKA`lı işçi sayısı, yapılan yeni düzenleme ile 162 olarak belirlendi.

YÜKSEK PERFORMANS GÖSTERECEKLER
İSU`nun yanı sıra işçiler ağırlıklı olarak Köye Hizmet Daire Başkanlığı, Park Bahçeler Daire Başkanlığı ve Kontrol Güvenlik Daire Başkanlığı emrine verildi. İşçilerin göreve başlaması ile ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, herkesin yetenekleri doğrultusunda ve ihtiyacı olan birimlerde değerlendirilmeye çalışıldığını söyledi. Karaosmanoğlu, “Herkes Kocaeli`ne hizmetin ve aşının peşinde. Yeni işçi arkadaşlarımızla hizmetimizi daha da artıracağımıza inanıyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Yeni arkadaşlarımızın kısa sürede bünyemize uyum sağlayarak, mevcut personelimizle kaynaşacağı ve yüksek performans göstereceğine inanıyorum” dedi.

HİZMET ATAĞI ARTACAK
Başlattıkları hizmet atağının yeni gelen işçilerle daha da artarak devam edeceğini ifade eden Karaosmanoğlu, “Bizim için önemli olan işçi kardeşlerimizin vereceği hizmettir. Çünkü vatandaşımız bizi bu göreve kendisine hizmet etmemiz için getirdi. Bu hizmeti yaparken bütün belediye çalışanları tek vücut olarak hareket etmektedir. Bu kenti Avrupa kenti yapmayı hedefliyorsak, bunda herkesin emeği olacaktır. Herkes üzerine düşenin en güzelini, en iyisini yapacaktır. İşçi kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Hepsi rahat olsun. Bizler çalışanın, hizmet edenin yanındayız” şeklinde konuştu.


HANGİ BİRİME KAÇ İŞÇİ

İtfaiye: 4
AYKOME : 1
Basın Yayın : 1
Çevre Koruma Da. Bşk: 8
Gıda Knt. Şb. Md : 5
Dış İlişkiler : 1
Eğitim Kültür: 5
Gençlik Spor Şb Md : 5
Emlak İstimlak Da. Bşk : 5
Fen İşl. Da. Bşk : 37
Köye Hiz. Da. Bşk: 61
Hesap İşl. Da. Bşk: 2
İSU Genel Md  : 162
İdari İşl. Da. Bşk : 20
İmar İşl. Da. Bşk: 5
Num. İsim Şb. Md: 8
İşl. ve İşt. Da.Bşk: 5
Kontrol Güv. Da. Bşk: 46
Park Bah. Şb Md. 94
Pers. Eğt. Da. Bşk : 2
Sağ. Sos. Hiz. Da. Bşk : 17
Mezarlıklar Şb. Md : 1
Mezbaha Şb. Md: 3
Satınalma Da. Bşk: 3
Ayniyat : 5
Teftiş Krl. Bşk: 1
Ulaşım Da. Bşk : 7
Deniz Ulaşım Md : 13
Terminal Şb. Md: 3
Trafik Şb. Md. 1
Yazı İşl. Da. Bşk. 22

Bizi;
sosyal medyada takip edin!