SEKA´da spor keyfi

Başkan Karaosmanoğlu sabah sporlarını SEKA arazisinde yapmaya başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sabah sporlarını SEKA arazisinde yapmaya başladı. Sabah saat 06.00`da spora çıkan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu arazi Kocaeli halkının kendi malıdır ve herkes burada spor yapma keyfine varacaktır” dedi.

EŞLİK EDENLER ZORLANDI
SEKA arazisini halkın ortak kullanımına açmak için hazırlattırılan proje büyük beğeni toplarken, Başkan Karaosmanoğlu sabah sporlarını arazi üzerinde yapmaya başladı. Önceki sabah SEKA`da spora çıkan Başkan Karaosmanoğlu`na AK parti İl Başkanı Fikri Işık, Merkez İlçe Başkanı Necdet Eksen, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Kullar Belediye Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Soydabaş, Cemal Şişman ve Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman eşlik etti. Yaklaşık bir saat süren hızlı tempoda yürüyüşte, Başkan`a eşlik eden ekip sporun bitimine yakın yorgunluk belirtisi göstermeye başladı.

STRESTEN KURTULMA MEKANI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, SEKA arazisi üzerindeki projenin hayata geçmesi ile kentin adeta nefes alacağını söyledi. Kentin cazibe merkezi haline getirileceğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “İlk etapta sahil düzenlemesini yaparak SEKA`nın doğal dokusunda güzellikler içinde spor yapmak en büyük arzumuz. Başbakanımız bu araziyi kent halkına verilmiştir. Herkesin ortak kullanım alanı şeklinde düzenlenecek olan SEKA arazisi, hem ilimizin hem de komşu illerimize akciğeri olacak. Vatandaşlarımızın dinlenip stresini burada atacak. İsteyen spor, isteyen piknik yapacak, isteyen doğa ile baş başa kalıp, isteyenin denizi seyredebilecek. Kısaca burası herkese keyif ve huzur verecek şekilde düzenlenecek” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!