SEKA Kampı yaza hazırlandı, Vatandaşın hizmetine açılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla sınırları içinde ve Sapanca Gölü kenarında bulunan SEKA Kampı`nı, vatandaşın hizmetine açmak için yaza hazırladı.

Tamamen dikenlerin sardığı kamp Büyükşehir Belediyesi`nin ekipleri tarafından temizlenerek, içinde gezilip, piknik yapılacak bir hale getirildi.

YAZA HAZIR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın “Ben SEKA arazisini Kocaeli Halkına peşkeş çekiyorum” cümlesi ile başlayan yeni dönem, Kocaeli`ne yeni bir piknik ve kamp alanı kazandırdı. Yıllardan beri SEKA`ya ait olmasına karşın kullanılmayan alan, tam bir diken ve çöp yığınına dönmüştü. Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabası sonucu, alan tamamen temizlendi. Park içinde düzenleme yapıldıktan sonra, yaz sezonunda halkın kullanımına açılacağı belirtildi.

KOCAELİ HALKINA YEŞİL ALAN İMKANI
Uzuntarla Sapanca Gölü`nün kıyısında yemyeşil örtü içersinde bulunan SEKA Kampı, bakımı yapılmadığı için vatandaşların sadece ismini duyduğu ve istifade edemediği 50 bin metre karelik bir alandı. Büyükşehir Belediyesi`nin çevre düzenlemesinin bitirmesinin ardından söz konusu alan Kocaeli halkının ailece piknik yapabileceği, dinlenebileceği bir mekan haline gelecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!